KANCI JEDOU! VYLOUPILI OSLABENÉ VIZOVICE A POSKOČILI NA TŘETÍ MÍSTO

20.04.2014 16:59

I druhé jarní utkání kanci z 1. FC Neubuz zvládli a zlepšenou hrou ve druhé půli zdolali FC Vizovice. Vezou si tak další tři body a přibližují se absolutní špičce skupiny.   

Kanci zdolali oslabené Vizovice

Domácí tým Vizovic měl problémy se sestavou, chyběli například Pastyřík, Švancara, nebo Videman. Neubuz nastoupila s tímto vědomím do utkání chladně a z nízkého nasazení je neprobudil ani úvodní gól, když z dálky načapal domácího brankáře Pavel Budjač. Nedůslednost a malá bojovnost zapříčinily, že se domácí, po zcela ojedinělé akci dostali až před brankáře Štefka a dokázali vyrovnat. Poté se nervozita kanců ještě stupňovala, naštěstí ji ale zchladil gólem do šatny Zdeněk Zubíček. 

Po přestávce již hra hostů nabrala na obrátkách a výsledkem byly další branky v síti Vizovic a to ještě další velké šance zůstaly neproměněny. Další důležité body tak putují na konto 1. FC Neubuz. Příští utkání by měli být k dispozici Loubal a Machalíček, naopak chybět budou bratři Zubíčkové, kteří odjíždí na finálový turnaj Ligy mistrů ve futsalu do Španělska. Hodně štěstí!

Příští utkání je na pořadu v neděli, kdy od 16:00 hostíme SK Paseky "B". Přijďte se pobavit a podpořit nás!

 

FC VIZOVICE - 1. FC NEUBUZ 1:7 (1:2)
Branky: Pšenka 2, Budjač, Z. Zubíček, Vrba, Minařík, Vaculka
Sestava: Štefek - Trunkát, Šebesta, Březík, J. Zubíček - Minařík,    Králík, Z. Zubíček, Budjač - Vrba, Pšenka
Střídali: Vaculka, Sedláček, Ševců, Drábek