KANCI SI VYŠLÁPLI NA TÝM Z OKRESNÍHO PŘEBORU, ROZSTŘÍLELI JASENNOU

15.02.2015 18:48

Kanci z 1. FC Neubuz se vytáhli proti soupeři z Jasenné, který hraje o dvě soutěže výš a připsali si cenný skalp po vítězství 4:1. První gól vstřelil sice soupeř, ale Kanci předvedli dokonalý obrat a utkání jasně ovládli.

Trenéru Martinu Rudlovi se hlásilo pouze 12 hráčů a proto nemohl moc se sestavou alternovat.

Úvodní okamžiky se Jasenná soustředila na rychlé brejky, z nichž jeden vyšel, když odražený míč uklidil přízemní střelou, která se ještě otřela od tyče, útočník soupeře. Neubuz poté přidala na obrátkách a postupně zpřesňovala hru. Odměnou bylo vyrovnání z hlavy Pavla Budjače, který si skvěle naběhl na rohový kop Aleše Knápka. O pár okamžiků později vybojoval míč v rohu vápna Kuba Vaculka a skvělým pasem vybídl Martina Vrbu, aby skóroval do prázdné brány - 2:1. A protože Jasenná své střely neproměnila v branky, do poločasu se již skóre neměnilo. 

Druhou půli ovládali Kanci hru a když se Petr Loubal ocitl sám před brankářem Jasenné, nezbývalo ztrážci svatyně nic jiného, než "Louba" faulovat a verdikt rozhodčího byl jasný - pokutový kop! Pro něj si došel brankář Jakub Štefek a z "desítky se nemýlil - 3:1. O pár minut později byl hostujícím brankářem Petr Loubal sražen podruhé a druhý trest přetavil v branku Aleš Knápek.

Kanci se posledních dvacet minut dostali do fáze "klidu " a bezstarostnosti, která vedla k několika šancím hostů na zkorigování výsledku. Ale jelikož útočníci Jasenné nemířili přesně, skóre se již neupravovalo.

 

1. FC Neubuz (IV. třída) - FK Jasenná (OP) 4:1 (2:1)

Branky: Budjač, Vrba, Štefek (pen), Knápek (pen)

Sestava Kanců: Štefek - Machalíček, J. Zubíček, Budjač (Červenka) - Hubler, Z. Zubíček, Knápek, Vaculka - Loubal, Vrba, Sedláček, trenér: Martin Rudl