KANCI OTOČILI ZÁPAS S VIZOVICEMI, V NEDĚLI JE ČEKÁ OSTRÝ START

07.04.2014 12:32

Páteční odpoledne vyplnilo, namísto klasické tréninkové jednotky, přípravné utkání, které kanci sehráli v Zádveřicích proti týmu Vizovic. Za domácí se v sestavě objevili bývalí ligoví hráči Videman, Ulman a Mojžíš, kancům pro změnu chyběl Šebesta a Loubal. Vysledkově úspěšná příprava tak vyvrcholila výhrou. Nyní kance čeká v neděli, 13.4. od 15:30 první ostrý zápas, když doma přivítají FK Lůžkovice "B".

Kanci zdolali v generálce Vizovice

1. FCN vstoupil do utkání aktivně a po první desetiminutovce mohli hosté utéct do čtyřgólového vedení. Dvě šance měl Štěpán Králík, po jedné Sedláček a Pšenka.

Udeřilo však na druhé straně, když dva brejky domácí proměnili v klasické nedáš - dostaneš. Trenér Rudl navíc testoval různé variace, takže se hrálo chvíli na čtyři, chvíli na tři obránce. Po poločasovém odpočinku začala Neubuz přebírat otěže utkání do svých rukou, Branky Pšenky a Pepy Zubíčka vyrovnaly skóre, obrat zařídil z penalty brankář Štefek. Poté přišly opět na řadu "mladé pušky", mladí tahouni kanců, kteří jsou vždy silnou zbraní ve 2. poločasech. Výsledkem byly branky Lukáše Hublera a Kuby Vaculky, které uzavřely skóre utkání.

VIZOVICE vs 1. FC NEUBUZ 2:5 (2:0), Branky: Pšenka, Josef Zubíček, Štefek (pen), Hubler a Vaculka

1. FCN: Štefek - Březík, Ševců, J. Zubíček, Machalíček, Budjač, Červenka, Vaculka, Minařík, Pšenka, Vrba, Sedláček, Z. Zubíček, Hubler, Chovanec, Drábek 

Výsledky zimní přípravy:

PŘÍPRAVNÁ UTKÁNÍ 1. FC NEUBUZ V ZIMNÍ PŘESTÁVCE:

Kanci odehráli celkem 7 utkání z nichž jen jednou odešli poraženi a zbylých 6 utkání ovládli jak herně, tak výsledkově. Vždy se utkali s týmy, které hrají vyšší soutěže a tým dokázal, že se pod trenérem Martinem Rudlem zvedá zápas od zápasu. Při celkovém skóre 25:13 hráči 1. FCN porazili Všeminu 3:2, Březovou 3:1, Komárov 3:1, Kašavu 5:2, Liptál 5:2 a Vizovice 5:2. Nestačili pouze na FK Doubravu z libereckého kraje v rámci soustředění (1:3). Střelecky se prosadili: Pšenka 6, Vaculka 5, Vrba a Štefek 3, Minařík 2, Loubal, Drábek, Z. Zubíček, J. Zubíček, Hubler a Chovanec 1.