KANCI STARTUJÍ 10.8. DOMA S VESELOU. NOVÝ ROČNÍK BUDE PLNÝ ZMĚN.

31.07.2014 11:20

Letní přestávka mezi sezonami je vždy velmi krátká a tak se již v neděli, 10.8. od 16:30 dočkají fanoušci Kanců z 1. FC Neubuz prvního mistrovského utkání. Na domácí půdě v "Kančí areně" přivítáme, v regionálním derby, tým Veselá "B", kterému máme co oplácet. Vždyť v minulé sezoně jsme s tímto rivalem neuhráli jediný bod.

 

Tým Kanců doznal pár změn ve svém kádru. 

Odchody: Štěpán Králík (konec hostování, návrat do FC Karolinka), Robert Ševců (hledá angažmá), Radek Pavlas (hostování v FC Slušovice)

Příchody: Petr Loubal a Mikuláš Krisl (hostování z TJ Veselá), Aleš Knápek (hostování z TJ Hvozdná), Michal Kašpárek (přestup s TJ Březová), Pavel Budjač (hostování z FC Slušovice)

 

Další 3 hráči jsou ještě v jednání.

 

Tým Kanců vstoupí do nové sezony posilněn novou hymnou, která jistě nabudí tu správnou atmosféru jak v kabině, tak i na hřišti a hledišti.

Od nové sezony přichází také nové pravidlo, které jistě uvítají fanoušci - v případě remízového výsledku bude následovat (podobně, jako v hokeji) penaltový rozstřel, jehož vítěz si připíše druhý bod.

Nové je také složení naší skupiny:

Vedení 1. FCN, trenér i tým na startu sezony nehledají výmluvy a alibismus a hlásí, že se chtějí poprat o titul a postup. Úspěchem je tak umístění do 2. místa.