KANCI UŽ 270 MINUT NEDOSTALI GÓL!

25.08.2014 00:32

Fotbalisté z Neubuze vyhráli i třetí zápas sezóny a potvrdili tak první místo v tabulce. Kanci se rozjížděli pomalejším tempem a hostující tým z Jaroslavic byl v prvních minutách lepším týmem.

Kapitán domácích Josef Zubíček se marně snaží vyhrát los

První velkou šanci zápasu domácích neproměnil Hubler, když se krásně uvolnil mezi dvěma obránci. Ale na brankové čáře stihl vykopnout míč směřující do brány jeden z hostujících hráčů. Poté si vypracovaly dvě slibné šance Jaroslavice, ale ani jednou netrefily branku. V patnácté minutě tak udeřili Kanci poprvé. Martin Vrba si zpracoval dlouhý pas od Pavla Machalíčka a levou nohou z 25 metrů nedal brankaři šanci 1:0. Poté se hra domácích uklidnila a začali soupeře v dalších minutách přehrávat. Během tři minut se tak zrodili další dvě branky domácích. Nejprve obránci Jaroslavic neodhadli odkop od gólmana Jakuba Štefka, který podskočili a Michal Pšenka se tak zapsal mezi střelce 2:0. Třetí gól padl po krásné akci na jeden dotek a Michal Pšenka skluzem přidal další gól Kanců 3:0. To však nebylo z první půle všechno. Jakub Štefek našel krásným pasem nabíhajícího Pavla Machalíčka, který následně přízemním centrem nabídl ke skórování Pšenku a ten navýšil skóre na 4:0.

Ve druhém poločase už hra neměla náboj jako v prvním. V 78 minutě, kdy pobyl na hřišti střídající Martin Březík pouhých dvacet minut dostal za oplácení červenou kartu. Jenže byli to opět Kanci z Neubuze, kterým se podařilo skórovat. Deset minut před koncem zavedl míč po lajně Josef Zubíček a našel na malém vápně osamoceného Vrbu 5:0. Zbývající minuty si tak užil také náhradní brankař Michal Kašpárek, kterému uvolnil místo Jakub ,,Canizares´´ Štefek. První moment zápasu Kašpárkovi moc nevyšel, kdy podběhl centr a Machalíček musel zaskakovat na brankové čáře. Následně si však poradil s další střelou Jaroslavic a tak svůj debut v dresu Kanců zvládl. V poslední minutě se podařilo domácím vstřelit ještě jednu branku. Pšenka se uvolnil ve středu hřiště, narazil si s Vrbou a stanovil tak konečný výsledek na 6:0.

 

Hodnocení trenérů:  ,,Začátek zápasu se nám moc nevydařil. Postupem času si však kluci začali více věřit na balonu. Vyhrávali osobní souboje. A díky dobré produktivitě se nám podařilo vstřelit branky´´

 

Oslavný pokřik Kanců můžete sledovat zde.

 

Autor: Lukáš Železník

1. FC Neubuz - FC Jaroslavice "B" 6:0 (4:0)

Branky: Pšenka a Vrba 3

Sestava 1.FCN: Štefek - Trunkát, J. Zubíček, Vaculík, Machalíček - Hubler, Knápek, Z. Zubíček, Budjač - Pšenka, Vrba, střídali: Vaculka, Drábek, Červenka, Kašpárek, Březík, Chovanec

ČK: Březík (78.)

Diváci: 175

Tabulka soutěže po 3. kole