KANCI Z NEUBUZI ROZSTŘÍLELI BRATŘEJOV A VYHOUPLI SE DO ČELA TABULKY!

07.05.2014 11:55

S cílem nepodcenit soupeře, o oslabené sestavě a bez trenéra Martina Rudla zajížděli Kanci na hřiště Bratřejova. A tuto zkoušku zvládli na jedničku! Navíc se dostali do čela skupiny, která je však ale velmi, velmi vyrovnaná.

 

1.FC Neubuz se představil na hřišti SK Bratřejov, kde změřil síly s místním „B“ týmem. Hosté přijeli bez sedmi hráčů a do sestavy se tak musela vrátit legenda Marián Hargaš. I tak ale od začátku kombinační hrou ovládali utkání. Domácí se bojovností dostávali do šancí, ale v 15. minutě již přesto prohrávali 0:3. Poté se jim sice podařilo snížit, ale Kanci odpověděli hned z rozehrávky. Po první půli bylo skóre 1:6.

 

Ve druhém poločase udělali hosté postupně pět změn v sestavě a a i tak přidali další branky. Domácí se prosadili pouze jednou a navíc v závěru utkání neproměnili pokutový kop. Konečné skóre 2:9 tak odpovídá průběhu na hřišti, Kanci mají jarní skóre ze čtyř zápasů 37:3!

 

Již tuto neděli (11.5.) se od 16:30 představí Neubuz na domácím hřišti, kde je čeká zdatný soupeř z Lutoniny. Přijďte povzbudit domácí modrožluté v jejich boji o špici tabulky, které momentálně vévodí!

 

Bratřejov vs 1.FC Neubuz 2:9 (1:6). Branky: Pšenka a Loubal 3, Vaculka, Vrba.

Sestava 1.FCN: Štefek – Březík, Ševců, Šebesta, Hargaš – Machalíček, Vaculka, Králík, Loubal – Pšenka, Vrba

Střídali: Červenka, Minařík, Sedláček, Drábek, Chovanec