LUKOV ZAPARKOVAL V ARENĚ AUTOBUS. KANCI ALE ZÁPAS OTOČILI A JDOU DO ČELA!

01.09.2014 13:19

Do Neubuzské kančí arény dojel nedaleký soupeř z Lukova. Hostující tým přijel s obranou taktikou a hrou na brejky. Někdy to vypadalo i vtipně, když hned 9 hráčů stálo před šestnáctkou.

Trenérovi Lukova, však taktika vyšla ihned v 10 minutě. Kdy po dlouhém odkopu brankáře se nedomluvila domácí obrana, krátkou malou domů od Machalíčka vystihl důrazný Holomek a vstřelil branku 0:1. Hosté tak z jediné akce prvního poločasu dali gól. To domácím se po střele Trunkáta a dorážce Vrby branka vstřelit ještě nepodařila. Za další minutu vhazoval Knápek aut na Machalíčka, který načechral míč na Martina Vrbu ten jej prodloužil a Minařík hlavou srovnal na 1:1. Poslat do vedení kance mohl v sedmnácté minutě Jakub Štefek, ale po faulu na Pšenku neproměnil pokutový kop. Následné minuty se hrálo na jednu branku. Bohužel Michal Pšenka neproměnil dvě slibné příležitosti tak stav zůstával stále nerozhodný. Pět minut před koncem první půle se, však neubuzští fanoušci dočkali. Vrba se krásně uvolnil ve vápně a byl faulován. Druhou penaltu v zápase si vzal na sebe Lukáš Hubler a malý slovenský štírek tak ukončil děj v prvním poločase 2:1.

Druhý poločas už nebyl pro diváka tak atraktivní. Hra se odehrávala spíše na polovině hostů. Neubuz, ale nedokázala gólmana Lukova už prostřelit. Nejprve se o to pokoušel střídající Vaculka. Poté Pšenkův trestný kop jen těsně minul levou tyč. Tečku za zápasem mohl udělat střídající Lukáš Drábek, ale povedenou střelou z voleje také neuspěl. Kanci tak uhájili první místo v tabulce.

Hodnocení trenérů:

 ,,V dnešním zápase bylo jasně vidět, že hráči Lukova přijeli jen bránit. Bohužel i v téhle nejnižší třídě jsou k vidění takové zápase. Dnes to pro diváka byl zápas nuda. Získali jsme 3 body ty se počítají a musíme se připravit na další utkání. ´´

Rozhodující branka Lukáše Hublera ZDE

TABULKA:

1. FC NEUBUZ vs SK LUKOV "B" 2:1 (2:1)

Branky: Minařík, Hubler (p)

Sestava 1. FCN: Štefek - Machalíček, J. Zubíček, Vaculík, Trunkát - Minařík, Z. Zubíček, Hubler, Knápek - Vrba, Pšenka

Střídali: Drábek, Budjač, Červenka, Vaculka, Chovanec, 

Diváci: 230