LUTONINA PŘIJELA DO NEUBUZI PRO BODY, NAMÍSTO TOHO SI VEZE OSM GÓLŮ

12.05.2014 14:41

Kanci z 1. FC Neubuz se udrželi na špici tabulky IV. Třídy, skupiny B, když na domácím hřišti rozpárali dalšího soupeře, kterým tentokrát byla Lutonina. Skóre 8:2 je milosrdné pro oba týmy, hrál se totiž oboustranně otevřený fotbal.

 

Souboj týmů z čela tabulky se rozhodoval již v úvodu, kdy se během prvních deseti minut dostali domácí do tříbrankového vedení. Skvělý pohyb a kombinační fotbal se hostům jen těžko dařilo zachytávat. Když hosté využili jednu ze svých šancí a snížili ze svého pohledu na 1:3, dostali čtvrtý gól ihned z rozehrávky. A to rozhodlo o tom, že se body z Neubuzi odvážet nebudou.

 

Druhý poločas byl ve znamení šancí na obou stranách, gólmani se zkrátka nenudili. Domácí trenér Martin Rudl opět využil všechny možnosti ke střídání a věrní divácí, které neodradilo ani deštivé počasí, se opět skvěle pobavili.

 

1.FC Neubuz tak má z pěti jarních zápasů 15 bodů při skóre 45:5! Nyní má o víkendu Neubuz volno, hráče čeká modelový zápas. Další utkání tak sehrají v neděli 25.5. (16:30), kdy na domácím hřišti přivítají tým Zádveřic.

 

1.FC Neubuz – FK Lutonina 8:2 (5:1)

Branky: Pšenka a Minařík 2, Vrba, Vaculka, Sedláček, Králík

Sestava 1.FCN: Štefek – Březík, Šebesta, J. Zubíček, Trunkát – Minařík, Králík, Z. Zubíček, Vaculka – Pšenka, Vrba

Střídali: Ševců, Sedláček, Machalíček, Drábek, Červenka, Budjač

Diváků: 130