NEUBUZ UDOLALA ZÁDVEŘICE A CHYSTÁ SE NA BOJE O POSTUP!

26.05.2014 08:31

Kapitán Josef Zubíček rozvlnil síť soupeře hned dvakrát

Tropické odpoledne, ani hokejový zápas o bronz České republiky se Švédskem nezastavili fandy 1. FC Neubuz, aby se přišli pobavit fotbalem. A dorazily jich téměř tři stovky!

 

Hosté přijeli s jasnou taktikou – nespěchat, hrát ze zabezpečené obrany a hrozit z brejků. Domácí se tak nemohli dostat do tempa a uklidňující gól ne a ne přijít. Kancům se nedařila kombinace a dlouhé balony nabíral silný vítr.Uklidnění měla přinést penalta ve 30. minutě, kterou domácí brankář Jakub Štefek proměnil. Jenomže, za tři minuty již bylo vše jinak, to když se z ojedinělé akce hostí dostal nakopnutý míč až do vápna domácích, kde se nejlépe orientoval Hlavatý a bylo srovnáno – 1:1. Šanci na návrat vedení měli domácí těsně před poločasem, kdy byl ve vápně faulovaný Loubal. Odpískanou penaltu ale tentokrát poslal Štefek jen do tyče. Po první půli tak bylo skóre velmi překvapivě srovnáno.

 

Ve druhé zlepšili Kanci kombinaci po zemi, ale kýžený gól ne a ne přijít. Postupná střídání a přesuny na pozicích přivedly více a více do útočných prostor zkušené borce Šebestu a Josefa Zubíčka. Druhý jmenovaný pak dvěma přesnými zásahy uklidnil domácí tým, který ještě přidal, díky úniku Josefa Sedláčka, čtvrtý gól.

 

Kanci se tak udrželi ve hře o postup. K tomu potřebují vyhrát tři poslední utkání a nemusí se pak starat o výsledky svých konkurentů. Přijďte proto na fotbal, protože atmosféra bude skvělá a nudit se jistě nebudete.

 

Program Kanců 1. FCN:

 

DATUM

DEN

ČAS

UTKÁNÍ

1.6.2014

neděle

16:30

Trnava – 1. FC Neubuz

8.6.2014

neděle

16:30

1. FC Neubuz – TJ Veselá „B“

14.6.2014

sobota

16:30

FC Vizovice „B“ - 1. FC Neubuz

 

1. FC Neubuz vs Zádveřice 4:1 (1:1)
Branky: J. Zubíček 2, Sedláček, Štefek (pen)
Sestava 1FCN: Štefek - Březík, J. Zubíček, Trunkát - Minařík, Loubal, Králík, Z. Zubíček, Pšenka - Vaculka, Vrba
Střídali: Šebesta, Machalíček, Ševců, Drábek, Sedláček, Červenka, Chovanec

Diváci: 270

FOTOGALERIE  Z UTKÁNÍ OD Kristýny Slovincové ZDE

Zdeněk Zubíček tužil střed hřiště

Zádveřice dlouho odolávaly nájezdům domácích Kanců. V náběhu Štěpán Králík, pozorován Martinem Vrbou