NEUBUZ ZDOLALA DALŠÍ TÝM Z VYŠŠÍ SOUTĚŽE, DEKLASOVALA LIPTÁL 5:2

23.03.2014 14:22

Kanci pokračují na vítězné vlně. Zřejmě poslední oficiální přípravu před jarní částí sezony odehrál tým 1. FCN ve Vsetíně, kde vyzval SK Liptál, účastníka III. třídy. A opět se bylo na co dívat!

Standartní situace ve vápně Kanců

1. FC Neubuz se opět dostal v úvodní desetiminutovce pod tlak, ale naštěstí přečkal šance Liptálu. Poté se kanci tradičně zvedli a výsledkem byl gól snipera Michala Pšenky, který otevřel účet zápasu. V 35. minutě se ale Liptálu podařilo vyrovnat, když využili brejk, který nastal po nešťastných odrazech. Neubuz ale přesto do poločasu zvýšila vedení, tentokrát mířil přesně Mira Minařík. 

Do druhé půle udělal trenér Rudl několik změn, i přesto to byla Neubuz, která udávala tempo utkání. Z ničeho nic však přišlo vyrovnání, když se Liptál dostal k dvojité dorážce a skóre se opět měnilo.

To Neubuz nechtěla nechat tak a během chvíle se po rohovém kopu hlavou prosadil na zadní tyči číhající Kuba Vaculka. V 70. minutě pak přišla na řadu penalta, kterou bezpečně proměnil brankář Kuba Štefek. V 85. pak uzavřel účet utkání Lukáš Chovanec, který z otočky vymetl pavučiny z šibenice liptálské branky.

Kanci se tak opět radovali z výhry. Nyní je čeká (29.3.) brigáda, kdy se bude zvelebovat hřiště a okolí, 5.4. je čeká modelové utkání na domácím hřišti a 13.4. jdou do ostrého startu, když doma v prvním mistrovském utkání přivítají Lůžkovice.

 

SK Liptál vs 1. FC Neubuz 2:5 (1:2), hráno ve Vsetíně

Branky: Pšenka, Vaculka, Minařík, Štefek (pen), Chovanec

Sestava 1. FCN: Štefek - Machalíček, Zubíček J., Trunkát, Králík - Vaculka, Minařík, Zubíček Z., Chovanec, Hubler, Pšenka - Vrba, Sedláček

 

Fotogalerie z utkání ZDE