PROJEKT KANCI PRO KANCE HLÁSÍ: MISE DOKONČENA!

11.12.2014 11:45

Prase Savanové náš dar z klidu nevyvedl

Nemusíte být profesionál, abyste mohl pomáhat. Stačí, když jste mezi Kanci! Společný charitativní projekt Kanci pro kance došel zdárně ke svému cíli. V ZOO Lešná byla předána cílová suma ve výši 6.000,-, která podpoří a ještě více zlepší život "bratrance" Kanců, prasete savanového. Kanci z 1. FC Neubuz společně s fanoušky tak udělali dobrou věc a věříme, že nebudeme jen prvním a posledním klubem, který se podívá i kolem sebe.

Suma 6.000,- výrazně pomůže a zřejmě přichází v pravou chvíli. Když jsme se vydali pozdravit našeho Kance, tak jsme zjistili, že tráví čás na samotce, odděleně od samice. A to proto, že se jim narodila selata! Nová mladá rodinka tak jistě uvítá pomoc pro jejich rozpočet.

Tabule sponzorů tak nese hrdě jméno našeho klubu, všichni dárci poté budou napsáni na čestné tabuli v areálu Kančí areny (hřiště Neubuz).

Za tento náš společný dar nám ZOO Lešná věnovala dárky, které předáme ještě před vánocemi dětem v místní ZŠ Neubuz.  S naší návštěvou pak bude také spojeno vyhlášení soutěže pro žáky a žákyně, kterou pro ně připravili Kanci z 1.FCN. Ale o tom již příště.

Jménem týmu 1.FCN, rodinu prasete savanového a ZOO Lešná vám srdečně moc děkujeme za vaši podporu, účast a pomoc!

Táta Jejich vchod zdobí toto dřevěné sousošíNěco pro naše vzdělání

Autor: Jakub Štefek / red