SKVĚLÝ DEBUT KAŠPÁRKA, KANCI DALI "BŮRA" RACKOVÉ

15.09.2014 18:58

Fotbalisté z Neubuze i v šestém zápase dokázali zvítězit. I když spousta klubů odložilo své zápasy kvůli špatným terénům, tak kanci díky hráčům Drábkovi,Březíkovi,Trunkátovi, trenérovi Rudlovi a místostarostovi Miroslavovi Dubovském svůj match odehráli. Všem patří poděkování  za úpravu hrací plochy těsně před zápasem. A tak díky skvělému výkonu všech hráčů a především debutujícího brankaře Kašpárka soupeř z Rackové odjel s pověstným bůrem.

Michal Kašpárek zažil premiéru snů. Udržel čisté konto.

Utkání mělo na poměry IV.třídy vysoké tempo po celých devadesát minut. Jako první zahrozili hostující hráči, ale gólman Kašpárek střelu z 20 metrů v pohodě kryl. Diváci tak museli počkat na první gól do třicáté minuty. Aleš Knápek zahrával standardní situaci po faulu na Loubala, kde se v pokutovém území nejlépe zorientoval Martin Vrba a hlavou poslal kance do vedení 1:0. Následující pokusy Zubíčka Z, Budjače a Hublera neskončily brankou a tak do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý poločas nabídl spoustu zajímavých šancí. Ihned první se ujala. Martin Březík načechral míč do vápna a Vrba opět hlavou skóroval 2:0. Následující minuty podržel Neubuz skvěle chytající domácí brankař Kašpárek. Během deseti minut dokázal zneškodnit tři šance Rackové a držel tak nadále čisté konto. A jak se říká ,,Nedáš dostaneš´´ platilo i v tomhle zápase. Martin Vrba zatáhl míč po lajně, kde ve vápně našel osamoceného Knápka, který neměl problém skórovat 3:0. Pět minut před koncem došla řada i na Neubuzského ,,Václava Pilaře´´. Michal Pšenka byl faulován ve vápně a Lukáš Drábek alias Pilař zkušeně penaltu proměnil 4:0. V poslední minutě vystihl Pšenka špatný odkop brankaře Rackové a v souboji jeden na jednoho si poradil náramně 5:0. Kanci tak potvrdili skvělé první místo v tabulce.

Hodnocení trenéra:

,,Dnešní zápas nás potěšil ve všech směrech. Bojovnost, nasazení u každého hráče se projevila i na výsledku. Diváci tak viděli skvělé utkání. Jednoho hráče, však musíme vyzdvihnout a to brankaře Michala Kašpárka, který velmi dobrým výkonem zaskočil za naši jedničku Jakuba Štefka´´

JIŽ TUTO NEDĚLI HRAJÍ KANCI UTKÁNÍ PODZIMU. V NEDĚLI OD 15:30 SE V PŘÍMÉM SOUBOJI O PRVNÍ MÍSTO PŘEDSTAVÍ NA HŘIŠTI SK ZLÍN (PASEKY). PŘIJĎTE JE POVZBUDIT A VYROVNAT SE SLAVNÉMU DOMÁCÍMU KOTLI!!!